UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login
Instagram Facebook

Графік роботи:
09:00-18:00, Пн-Пт

0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Instagram Facebook
UA
RU
Код 371

Мелений імбир, 100 г

Є в наявності

26.00 грн

Знижки

Знижка від суми покупки:

від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%;

від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%;

від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка:
10000 грн - знижка 5%
50000 грн - знижка 7%

Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами
Вартість доставки
за тарифами перевізника

Опис

Характеристики

Відгуків (0)

В якості пряності використовуються кореневища Імбиру в різній обробці. В продажу буває білий і чорний Імбир. Чорний отримують шляхом ретельної обробки кореня у воді з допомогою щітки. Білий Імбир потребує додаткової обробки 2% - розчином хлорного вапна, або сирнистої кислоти протягом 6 годин після зняття з кореня верхньої шкірочки.

З кореня Імбиру готують екстракт для пива, а також порошок, який вживається в основному в кулінарії. Дану класичну пряність здавна використовують для випікання пряників, булочок, коврижок; при приготуванні напоїв: квасу, медовухи, наливок, настоянок. В Англії і США з імбирним екстрактом варять пиво, в Південно-Східній Азії із зацукрованого імбиру варять варення, роблять цукати, цукерки, мармелад.

Імбир використовують при заготівлі компотів (особливо із груш), консервуванні гарбуза, огірків. Він придає витончений смак супам, особливо овочевим, фруктовим, бульйонам із птиці. Його додають у деякі види каш. Ним присмачують паштети, домашні ковбаси, сири. Він покращує смак жареної свинини, запеченої качки, овочевого рагу, фаршированих овочів (перцю, томатів, баклажанів, кабачків, огірків і т.д.), грибних страв. Імбир використовується для отримання спиртової витяжки, насиченої летучими ароматичними ефірними маслами і гострими смолистими речовинами. Імбир являється одним із компонентів суміші «Карі», входить до складу кетчупів.

В промисловості імбир використовується для виробництва гірких лікерів і пуншів. Більше за інших його споживає Англія, США, а також арабські країни. Норми закладки: на одну порцію – 0,2-0,5 г в м’ясні страви за 20 хвилин до готовності, 1г на 1 кг тіста в процесі підготування, в солодкі страви – 0,3г на порцію за 2-5 хвилин до готовності і т.д.

Пакування: 100 г

Виробник: Україна.

Спеції
Вид спецій Моноспеція
Написати відгук
При відправленні, Ви надаєте згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних

Новинки