Біле мигдалеве борошно виготовлене з очищеного мигдалю, тонкого перемолу, найкращої якості.
Мигдалеве борошно використовують для приготування:
- Макарунс (macaroons) - французьке мигдалеве печиво
- Бісквітів "Декуаз" і "Женуаз",
- Марципана - дуже смачного і корисного їстівного "пластиліну" (з нього роблять цукерки, начинки,фігурки для прикраси кондитерських виробів)
- Начинок для тістечок і пирогів. Мигдаль містить різні мінерали, абсолютно необхідні для здоров'я кісток.
Кальцій, магній, марганець іфосфор беруть участь в підтримці міцності кісток.
У насінні мигдаля міститься велика кількість жирноїолії, білків і цукрів; є ферменти, вітаміни групи В, Е.
В гіркому мигдалі виявлений глікозид амігдалін, щонадає ядрам гіркого смаку і "мигдалевий" запах.
Мигдаль є лідером за вмістом цинку.
Пакування: 100 г
Виробник: США.