Мастика цукрова для прикраси тортів. Так само називають її цукрова паста. Це готова їстівна паста білого кольору,застосовується для обтягування поверхні тортів і для ліплення з мастики, фігурок, декору. Частіше має білий колір, чудово забарвлюється харчовими барвниками, які наносять на поверхню або змішують безпосередньо з мастикою (цукровою пастою).
Мастика для тортів має найчастіше склад: цукор, пшеничний або кукурудзяний крохмаль, рослинна олія, лимонна кислота, загущувач, вода, ароматизатор.
Мастика для тортів має приємний і апетитний аромат. Зберігається мастика прекрасно до 1 року, частіше її зберігають в холодильнику або морозильнику. Щоб уникнути висихання мастику поміщають в поліетиленовий пакет. Після покриття мастикою торта її можна покрити для блиску розчином горілки з медом 50 на 50. Горілка, що випарувалася, не залишає смаку і швидко сохне. В цьому випадку фарби у мастики стають яскравіші. Імпортні види мастики бувають двох видів – для обтягування і для ліплення. Обтягують мастикою для тортів, яка має м'яку консистенцію, що тягнеться, що дозволяє їй ідеально набувати форми основи (торта).
Мастика для ліплення щільніша з нею зручно працювати, коли необхідно зробити тонкі пелюстки квітів і фігурки ляльок, птахів, персонажів. Можливості ліплення з мастики невичерпні, що дозволяє вам робити будь-які шедеври на тортах. Мастика для тортів унікальний матеріал для створення тортів для свят,подарунків, і продажів. Багато людей намагаються робити цукрову мастику самі і неминуче стикаються з низькою якістю на виході. Тоді вони резонно ставлять питання де купити мастику для тортів. І тільки коли попрацюють перший раз з фірмовим продуктом розуміють, що купити мастику для торта єдиний шлях до якості і заощаджених нервів.
Пакування: 1 кг
Виробник: Добрик, Україна.