UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login
Instagram Facebook

Графік роботи:
09:00-18:00, Пн-Пт

0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Instagram Facebook
UA
RU
Код 5220

Винний камінь, 50г

Є в наявності
Виробник: Іспанія
Категорії: Розпушувачі

92.00 грн

Знижки

Знижка від суми покупки:

від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%;

від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%;

від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка:
10000 грн - знижка 5%
50000 грн - знижка 7%

Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами
Вартість доставки
за тарифами перевізника

Опис

Характеристики

Відгуків (0)

Винний камінь (Cream of Tartar) - це виключно натуральний продукт. Являє собою білий порошок - тонко перемелений кристалічний камінь, що випадає в осад при виробництві вина. Застосування: Незамінний в таких галузях промисловості, як хлібопечення і виробництво різноманітних кондитерських виробів. Винний камінь - це натуральний емульгатор, який полегшує з'єднання молекул води з молекулами жиру. Таке з'єднання дає тісту і крему повітряну структуру, дозволяє збити до повітряного стану білки, тісто для макаронс, муси, пасти, морозиво. Підходить для випікання білих кексів і меренги. Крім того, винний камінь запобігає кристалізації цукру в глазурі, карамелі і цукерках, що, відповідно, відображається на їхній якості та смаку. На відміну від класичного розпушувача, винний камінь куди цікавіший в поєднанні з содою, такий натуральний пекарський порошок, який не псує готовий виріб лужним присмаком.

Cream of Tartar необхідний у таких випадках:

1. Стабілізація яєчних білків. Винний камінь підтримує пишність навіть після запікання в духовці.

2. Розпушувач при випічці. Винний камінь змішується з харчовою содою, в результаті відбувається хімічна реакція з виділенням вуглекислого газу, який надає випічці легкість.

3. Запобігання кристалізації цукру. Винний камінь не дозволить засахаритися варенню, сиропам і глазурі.

4. Відбілювання і надання еластичності глазурі.Якщо Ви хочете відтворити десерт Павлова, то без винного каменю теж не обійтися.

Саме винний камінь закріпить збиті білки, зробить їх ідеально-білими і додасть стійкість до впливу тепла.

Дозування винного каменю при виробництві тіста: на 250 грам борошна 1 ч.л. винного каменю і 0,5 ч.л. соди

Виробник: ТМ SOSA, Іспанія

Розпушувач
Вага пакування <100 г
Виробник товару SOSA
Дія Розпушувач
Країна виробництва Іспанія
Написати відгук
При відправленні, Ви надаєте згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних

Новинки