UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login
Instagram Facebook

Графік роботи:
09:00-18:00, Пн-Пт

0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Instagram Facebook
UA
RU
Код 5220

Винний камінь, 50г

Є в наявності
Виробник: Іспанія
Категорії: Розпушувачі

92.00 грн

Знижки

Знижка від суми покупки:

від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%;

від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%;

від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка:
10000 грн - знижка 5%
50000 грн - знижка 7%

Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами
Вартість доставки
за тарифами перевізника

Опис

Характеристики

Відгуків (0)

Винний камінь (Cream of Tartar) - це виключно натуральний продукт. Являє собою білий порошок - тонко перемелений кристалічний камінь, що випадає в осад при виробництві вина. Застосування: Незамінний в таких галузях промисловості, як хлібопечення і виробництво різноманітних кондитерських виробів. Винний камінь - це натуральний емульгатор, який полегшує з'єднання молекул води з молекулами жиру. Таке з'єднання дає тісту і крему повітряну структуру, дозволяє збити до повітряного стану білки, тісто для макаронс, муси, пасти, морозиво. Підходить для випікання білих кексів і меренги. Крім того, винний камінь запобігає кристалізації цукру в глазурі, карамелі і цукерках, що, відповідно, відображається на їхній якості та смаку. На відміну від класичного розпушувача, винний камінь куди цікавіший в поєднанні з содою, такий натуральний пекарський порошок, який не псує готовий виріб лужним присмаком.

Cream of Tartar необхідний у таких випадках:

1. Стабілізація яєчних білків. Винний камінь підтримує пишність навіть після запікання в духовці.

2. Розпушувач при випічці. Винний камінь змішується з харчовою содою, в результаті відбувається хімічна реакція з виділенням вуглекислого газу, який надає випічці легкість.

3. Запобігання кристалізації цукру. Винний камінь не дозволить засахаритися варенню, сиропам і глазурі.

4. Відбілювання і надання еластичності глазурі.Якщо Ви хочете відтворити десерт Павлова, то без винного каменю теж не обійтися.

Саме винний камінь закріпить збиті білки, зробить їх ідеально-білими і додасть стійкість до впливу тепла.

Дозування винного каменю при виробництві тіста: на 250 грам борошна 1 ч.л. винного каменю і 0,5 ч.л. соди

Виробник: ТМ SOSA, Іспанія

Розпушувач
Вага пакування <100 г
Виробник товару SOSA
Дія Розпушувач
Країна виробництва Іспанія
Написати відгук
При відправленні, Ви надаєте згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних

Новинки

Новинка

Код 1403

Набір "Кітті" ТМ Добрик

95.00 грн

Новинка

Код 9248

Сир Mascarpone Isabella, 500 г

219.00 грн

Новинка

Код 9246

Набір "Киця Няшка 2Д"

78.00 грн

Новинка

Код 3001

Молд Цифри 2 види

79.00 грн

Новинка

Код 9244

Молд Троянда велика 3

173.00 грн

Новинка

Код 9245

Молд Квіти

173.00 грн

Новинка

Код 9243

Молд Пташки, 5 шт

78.00 грн