Зефір Тучки (Маршмелоу)

Зефір Тучки (Маршмелоу)

ЗНИЖКИ!

Знижка від суми покупки: від 1000 грн. до 1999 грн. - 2%; від 2000 грн. в 2999 грн. - 3%; від 3000 грн. - 5%.
Накопичувальна знижка: 10000 грн - знижка 5%.

Є в наявності

Зефір Тучки (Маршмелоу)

Код 297


51.00грн.


Категорії: Додаткова сировина, Паста цукрова для моделювання та покриття кондитерських виробів

Вартість доставки

за тарифами перевізника

Оплата товару

Онлайн-оплата карткою Visa, Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами

Самовивіз зі складів магазину

Доставка у зручний для Вас час по м. Тернопіль та Україні

Повернення товару впродовж 14 днів

Зручні методи оплати

Акційні ціни на широкий ассортимент товару

Опис

Відгуків (0)

Зефір жувальний Хмаринки-штучки або Маршмелоу - ванільні повітряні цукерки, що нагадують зовнішнім виглядом звичайний зефір. Але, жувальний зефір, у відмінності від звичайного, не містить яблучне пюре і яєчний білок. Маршмелоу можна використати в декількох напрямах:

- як готові зефірові цукерки;

- як солодку ванільну добавку до чашки кави; - як компонент кондитерського крему;

- як основний інгредієнт цукрової пасти.

Мастика з маршмелоу - смачна, ароматна і пластична цукрова паста, призначена для декору кондитерських виробів. Мастика з маршмелоу може використовуватися для обтягування тортів, для ліплення цукрових фігурок, для виготовлення цукрових кольорів. Готуватися мастика дуже просто навіть в домашніх умовах:

1. Жувальний зефір "Хмаринки-штучки" - 200 г

2. Цукрова пудра - 400 г

3. Вершкове масло - 2 ст. л.

Насипте маршмелоу в скляний посуд, додайте вершкове масло і відправте до мікрохвильової печі на 20-30 секунд (зефірові цукерки повинні збільшитися в два рази).Після цього, починайте вмішувати цукрову пудру до тих пір, поки маса не перестане липнути до рук. Кількість цукрової пудри може коливатися від 300 г до 400 г. Якщо Вам потрібна кольорова мастика - додайте декілька крапель гелевого або розведеного сухого барвника і замісіть солодке "тісто" ще раз. Мастика готова.

Декілька порад:

1. Якщо Ви вмішали в маршмелоу 400 г пудри, а маса все ще липне до рук, поставте її на декілька хвилин (5-7) в холодильник, а потім спробуйте ще трохи помішати. Злегка охолоджена мастика "з'їдає" пудри менше.

2. Якщо раптом мастика вийшла непластичною, поставте її в мікрохвильову піч на 10-15 секунд і замісіть ще раз.

3. Якщо у Вас немає мікрохвильової печі, розігріти маршмелоу можна на водяній бані.

4. При розкачуванні мастики для обтягування торта, посипте робочу поверхню цукровою пудрою або крохмалем.

5. Гелевими барвниками мастика забарвлюється швидше, ніж сухими.

6. Зберігати мастику з маршмелоу треба щільно загорнуту в харчову плівку в холодильнику (2-4 тижні), в морозильній камері (2-3 місяці).

Пакування: 200 г

Виробник: ТМ "Лісова казка", Україна.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів


Новинки

Новинки
Сироп Тонік Еммі

Сироп Тонік Еммі

КОД 5539

91.00грн.

Купити
Новинки
Вафельна пластина PUBG 4

Вафельна пластина PUBG 4

КОД 574

35.00грн.

Купити
Новинки
Вафельна пластина Huggy Wuggy 3

Вафельна пластина Huggy Wuggy 3

КОД 1002

35.00грн.

Купити
Новинки
Вафельна пластина Huggy Wuggy 2

Вафельна пластина Huggy Wuggy 2

КОД 1006

35.00грн.

Купити