UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login 0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

UA
RU
Код 297

Зефір Тучки (Маршмелоу)

Є в наявності

52.00грн.

Знижки

Знижка від суми покупки:

від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%;

від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%;

від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка:
10000 грн - знижка 5%
50000 грн - знижка 7%

Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами
Вартість доставки
за тарифами перевізника

Опис

Відгуків (0)

Зефір жувальний Хмаринки-штучки або Маршмелоу - ванільні повітряні цукерки, що нагадують зовнішнім виглядом звичайний зефір. Але, жувальний зефір, у відмінності від звичайного, не містить яблучне пюре і яєчний білок. Маршмелоу можна використати в декількох напрямах:

- як готові зефірові цукерки;

- як солодку ванільну добавку до чашки кави; - як компонент кондитерського крему;

- як основний інгредієнт цукрової пасти.

Мастика з маршмелоу - смачна, ароматна і пластична цукрова паста, призначена для декору кондитерських виробів. Мастика з маршмелоу може використовуватися для обтягування тортів, для ліплення цукрових фігурок, для виготовлення цукрових кольорів. Готуватися мастика дуже просто навіть в домашніх умовах:

1. Жувальний зефір "Хмаринки-штучки" - 200 г

2. Цукрова пудра - 400 г

3. Вершкове масло - 2 ст. л.

Насипте маршмелоу в скляний посуд, додайте вершкове масло і відправте до мікрохвильової печі на 20-30 секунд (зефірові цукерки повинні збільшитися в два рази).Після цього, починайте вмішувати цукрову пудру до тих пір, поки маса не перестане липнути до рук. Кількість цукрової пудри може коливатися від 300 г до 400 г. Якщо Вам потрібна кольорова мастика - додайте декілька крапель гелевого або розведеного сухого барвника і замісіть солодке "тісто" ще раз. Мастика готова.

Декілька порад:

1. Якщо Ви вмішали в маршмелоу 400 г пудри, а маса все ще липне до рук, поставте її на декілька хвилин (5-7) в холодильник, а потім спробуйте ще трохи помішати. Злегка охолоджена мастика "з'їдає" пудри менше.

2. Якщо раптом мастика вийшла непластичною, поставте її в мікрохвильову піч на 10-15 секунд і замісіть ще раз.

3. Якщо у Вас немає мікрохвильової печі, розігріти маршмелоу можна на водяній бані.

4. При розкачуванні мастики для обтягування торта, посипте робочу поверхню цукровою пудрою або крохмалем.

5. Гелевими барвниками мастика забарвлюється швидше, ніж сухими.

6. Зберігати мастику з маршмелоу треба щільно загорнуту в харчову плівку в холодильнику (2-4 тижні), в морозильній камері (2-3 місяці).

Пакування: 200 г

Виробник: ТМ "Лісова казка", Україна.

Написати відгук
При відправленні, Ви надаєте згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних

Новинки

Новинка

Код 8940

Молд 2D Троянди

117.00грн.

Новинка

Код 8936

Свічки неонові асорті, 10 шт.

11.00грн.

Немає в наявності