Інвертний цукровий сироп(тримолін) 81%, 350 г

Інвертний цукровий сироп(тримолін) 81%, 350 г

ЗНИЖКИ!

Знижка від суми покупки: від 1000 грн. до 1999 грн. - 2%; від 2000 грн. в 2999 грн. - 3%; від 3000 грн. - 5%.
Накопичувальна знижка: 10000 грн - знижка 5%.

Інвертний цукровий сироп(тримолін) 81%, 350 г

Код 2671

Немає в наявності


41.50грн.


Італія

Категорії: Додаткова сировина, Паста цукрова для моделювання та покриття кондитерських виробів

Самовивіз зі складів магазину

Доставка у зручний для Вас час по м. Тернопіль та Україні

Повернення товару впродовж 14 днів

Зручні методи оплати

Опис

Бренд

Відгуків (0)

Гігроськопічний цукор з характеристиками, подібними меду. Цукровий сироп Laped має тверде утримання 81% з інверсією (кислотним гідролізом) вище 99%. Його здатність утримувати вологу і антикристалізуючу силу збільшать термін вживання продуктів і збережуть м'якість продукту протягом більш тривалого часу. Цей сироп можна використовувати для заміни меду, якщо вам не подобається колір або смак меду. Інвертований цукор покращує процес лізису і може використовуватися у всіх рецептах кондитерських виробів, замінюючи від 5 до 20% вміст сахарози в рецептурі. Однак необхідно перерахувати вагу, оскільки підсолоджувати здатність інвертованого цукру становить 130% в порівнянні з сахарозою. Інвертний цукор має PAC (Potere Anti Congelante), майже в два рази вище, ніж у сахарози, що робить його особливо корисним в заморожених продуктах, таких як молочні морозиво, муси і ганаш. На додаток до цього, використання інвертного цукрового сиропу Laped в рецептах дозволяє отримати однорідну випічку з рівномірним розподілом цукру і без плям. Пакування: 350 г Виробник: Італія
Бренд

Італія

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре
Захист від роботів


Новинки

Новинки
Ядро фісташки,80г

Ядро фісташки,80г

КОД 3632

65.00грн.

Купити
Новинки
Молд Шкільні предмети

Молд Шкільні предмети

КОД 4894

73.00грн.

Купити