UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login 0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

UA
RU
Код 2671

Інвертний цукровий сироп(тримолін) 81%, 350 г

Є в наявності
Виробник: Італія

85.00грн.

Знижки

Знижка від суми покупки:

від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%;

від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%;

від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка:
10000 грн - знижка 5%
50000 грн - знижка 7%

Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами
Вартість доставки
за тарифами перевізника

Опис

Відгуків (0)

Гігроськопічний цукор з характеристиками, подібними меду. Цукровий сироп Laped має тверде утримання 81% з інверсією (кислотним гідролізом) вище 99%.

Його здатність утримувати вологу і антикристалізуючу силу збільшать термін вживання продуктів і збережуть м'якість продукту протягом більш тривалого часу.

Цей сироп можна використовувати для заміни меду, якщо вам не подобається колір або смак меду. Інвертований цукор покращує процес лізису і може використовуватися у всіх рецептах кондитерських виробів, замінюючи від 5 до 20% вміст сахарози в рецептурі.

Однак необхідно перерахувати вагу, оскільки підсолоджувати здатність інвертованого цукру становить 130% в порівнянні з сахарозою. Інвертний цукор має PAC (Potere Anti Congelante), майже в два рази вище, ніж у сахарози, що робить його особливо корисним в заморожених продуктах, таких як молочні морозиво, муси і ганаш.

На додаток до цього, використання інвертного цукрового сиропу Laped в рецептах дозволяє отримати однорідну випічку з рівномірним розподілом цукру і без плям.

Пакування: 350 г

Виробник: Італія

Написати відгук
При відправленні, Ви надаєте згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних

Новинки