Знижка від суми покупки: від 1000 грн. до 1999 грн. - 2%; від 2000 грн. в 2999 грн. - 3%; від 3000 грн. - 5%.
Накопичувальна знижка: 10000 грн - знижка 5%.
Немає в наявності
Код 2671
52.00грн.
Категорії: Додаткова сировина, Паста цукрова для моделювання та покриття кондитерських виробів
Виробник
Вартість доставки
за тарифами перевізника
Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,MastercardПісляплата "Нова Пошта"МонобанкЗа реквізитами
Самовивіз зі складів магазину
Доставка у зручний для Вас час по м. Тернопіль та Україні
Повернення товару впродовж 14 днів
Зручні методи оплати
Акційні ціни на широкий ассортимент товару
Опис
Бренд
Відгуків (0)
Гігроськопічний цукор з характеристиками, подібними меду. Цукровий сироп Laped має тверде утримання 81% з інверсією (кислотним гідролізом) вище 99%.
Його здатність утримувати вологу і антикристалізуючу силу збільшать термін вживання продуктів і збережуть м'якість продукту протягом більш тривалого часу.
Цей сироп можна використовувати для заміни меду, якщо вам не подобається колір або смак меду. Інвертований цукор покращує процес лізису і може використовуватися у всіх рецептах кондитерських виробів, замінюючи від 5 до 20% вміст сахарози в рецептурі.
Однак необхідно перерахувати вагу, оскільки підсолоджувати здатність інвертованого цукру становить 130% в порівнянні з сахарозою. Інвертний цукор має PAC (Potere Anti Congelante), майже в два рази вище, ніж у сахарози, що робить його особливо корисним в заморожених продуктах, таких як молочні морозиво, муси і ганаш.
На додаток до цього, використання інвертного цукрового сиропу Laped в рецептах дозволяє отримати однорідну випічку з рівномірним розподілом цукру і без плям.
Пакування: 350 г
Виробник: Італія
Італія