UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login 0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

UA
RU
Код 761

Кориця мелена ПРЕМІУМ, 100 г

Є в наявності
Категорії: Спеції

45.00грн.

Знижки

Знижка від суми покупки:

від 1000 грн. до 2999 грн. - 2%;

від 3000 грн. в 4999 грн. - 3%;

від 5000 грн. - 5%.

Увага! На товари, що беруть участь в акціях та знаходяться у розділі Оптові товари, знижка не діє!

Накопичувальна знижка:
10000 грн - знижка 5%
50000 грн - знижка 7%

Оплата товару
Онлайн-оплата карткою Visa,Mastercard, Післяплата, "Нова Пошта", Монобанк, За реквізитами
Вартість доставки
за тарифами перевізника

Опис

Характеристики

Відгуків (0)

Кориця - пряність з ніжним і тонким ароматом. Використовуються різні види кориці, особливо в кондитерському виробництві - для бісквітів, пудингів, пряників, скрізь, де застосовуються яблука - яблучні пироги, повидло, соуси. Добре поєднується з іншими прянощами: використовується для приготування соусів, кетчупів; входить до складу індійського соусу "каррі". Корицею приправляють страви з птиці, баранини, свинини. Використовують корицю зазвичай в меленому вигляді - це порошок від дрібнозернистого до пудри, залежно від ступеня помелу, приємного коричневого кольору. Залежно від традицій, звичаїв та продукту, кількість введеної прянощі коливається від чверті до 2 чайних ложок на 1 кг продукту. Вносять її зазвичай перед кінцем приготування страви, щоб уникнути випаровування аромату кориці і додання зайвої пекучості продукту. Деякі гурмани вважають делікатесом включення невеликої кількості кориці до вареної риби, яловичини, свинини, або додавання її до кави.

Дрібний помол.

Пакування: 100 г

 

Виробник: Індонезія.

Спеції
Вид спецій Моноспеція
Написати відгук
При відправленні, Ви надаєте згоду на збір, обробку та зберігання Ваших персональних даних

Новинки