UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login
Instagram Facebook

Графік роботи:
09:00-18:00, Пн-Пт

0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Instagram Facebook
UA
RU
Головна - Статті

Статті - сторінка 2

Різдвяний кекс: рецепт приготування
04.01.2024 08:43
Різдвяний кекс: рецепт приготування
Ніжний різдвяний кекс із сухофруктами, вимоченими у міцному алкоголі, наповнить свято невимовними ар...
Медово-імбирне печиво: 4 рецепти приготування традиційної святкової випічки
03.01.2024 16:53
Медово-імбирне печиво: 4 рецепти приготування традиційної святкової випічки
Печиво — не лише смачне частування, а й відмінне прикраса святкового столу на Різдво та Новий рік. П...
Як правильно зберігати та доглядати за силіконовими килимками для випікання
21.09.2023 14:31
Як правильно зберігати та доглядати за силіконовими килимками для випікання
Інновації у кондитерській справі значно полегшують працю майстрів. Застосування силікону для виготов...
Популярні види натуральних та штучних ароматизаторів у кондитерському процесі
21.09.2023 14:03
Популярні види натуральних та штучних ароматизаторів у кондитерському процесі
Усього одна крапля ароматизатора здатна кардинально змінити смакові якості готового продукту. Гарант...
Розмаїття видів борошна та їх використання в кондитерських виробах: посібник для початківців
21.09.2023 12:38
Розмаїття видів борошна та їх використання в кондитерських виробах: посібник для початківців
Запашний і м'який домашній хліб, ароматні духові булочки, пиріжки у фритюрі, ніжні кекси, млинці, ол...
Важливість якісних вершків у кондитерській справі: як вибрати та використовувати
19.09.2023 16:57
Важливість якісних вершків у кондитерській справі: як вибрати та використовувати
Ніжну масу зі збитих вершків можна використовувати не тільки для виготовлення оригінальних прикрас д...
Розбір різних типів шоколаду: особливості вибору та застосування в кондитерській справі
19.09.2023 16:29
Розбір різних типів шоколаду: особливості вибору та застосування в кондитерській справі
Шоколадні фігурки, глазурь, неповторні по красі ажурні бордюри і багато інших елементів декору під с...
Як зробити повітряні меренги
19.09.2023 16:04
Як зробити повітряні меренги
Ніжні меренги обов'язково вийдуть навіть у кондитерів-початківців, якщо будуть дотримані основні вим...
Роль желатину та агар-агару в кондитерському мистецтві: секрети застосування для досягнення бажаних текстур
19.09.2023 15:31
Роль желатину та агар-агару в кондитерському мистецтві: секрети застосування для досягнення бажаних текстур
Желе як самостійна страва подобається і дітям, і дорослим. Сучасні кондитери також дуже часто викори...
Просто про головне: як приготувати ідеальний шоколадний ганаш
02.08.2023 21:31
Просто про головне: як приготувати ідеальний шоколадний ганаш
Швидко й оригінально прикрасити торт або десерт не становитиме труднощів за допомогою простого в при...