UA
RU

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Каталог Каталог
Login
Instagram Facebook

Графік роботи:
09:00-18:00, Пн-Пт

0 cart

Каталог товарів

Каталог Каталог

Меню

Графік роботи: 09:00-18:00, Пн-Пт

Instagram Facebook
UA
RU
Головна - Статті

Статті - сторінка 3

Які горіхи використовувати у випічці та як їх правильно підготувати: поради кондитера
05.07.2023 16:23
Які горіхи використовувати у випічці та як їх правильно підготувати: поради кондитера
У рецептурі кондитерських виробів можна знайти різні інгредієнти, за допомогою яких легко урізномані...
Шоколадна глазур: поширені помилки
04.07.2023 15:54
Шоколадна глазур: поширені помилки
Прикраса з шоколадної глазурі здатна перетворити на шедевр найпростіший за складом торт. Завдяки асо...
Французький, ніжний, хрусткий: цікаві факти та рецепт ідеального круасана
02.07.2023 15:35
Французький, ніжний, хрусткий: цікаві факти та рецепт ідеального круасана
Чашка кави й ароматний повітряний круасан, политий шоколадною глазур'ю, для багатьох людей буде найп...
Що робити, якщо тісто не підходить
29.06.2023 15:11
Що робити, якщо тісто не підходить
Випічка з дріжджового тіста подобається не тільки дітям, а й дорослим. Пишні булочки, відкриті та за...
Торт на день Народження дитини: 20 найкращих рецептів
07.03.2023 20:10
Торт на день Народження дитини: 20 найкращих рецептів
Жоден дитячий день народження не обходиться без торта. Діти не тільки люблять солодке, а й люблять з...
Поради щодо прикраси торта для кондитерів-початківців
01.03.2023 19:27
Поради щодо прикраси торта для кондитерів-початківців
Кондитерський торт потребує обов'язкового прикрашання. Без нього він виглядає повсякденно і не прива...
Як користуватись кондитерським кільцем для випічки без дна
28.02.2023 19:08
Як користуватись кондитерським кільцем для випічки без дна
Кондитерські кільця без дна — це універсальний та професійний інструмент, призначений для кондитерів...
Чому крем з масла розшарувався і як його врятувати
25.02.2023 18:42
Чому крем з масла розшарувався і як його врятувати
Якісний масляний крем має однорідну, повітряну консистенцію. При порушенні правил приготування, вибо...
Огляд вінчиків для збивання: які бувають і як їх вибрати
22.02.2023 18:15
Огляд вінчиків для збивання: які бувають і як їх вибрати
Вінчик для збивання - доступна альтернатива міксера або блендеру, особливо при змішуванні невеликої ...
Навіщо до хліба додають покращувачі борошна
14.02.2023 16:43
Навіщо до хліба додають покращувачі борошна
Багатолітній досвід випічки хліба дозволив людству отримати різні рецепти його приготування, кожен з...